Crown Studio

Fără Nuditate

Prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat.

Fără Nuditate

Prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat.

Totul despre videochat

Ce reprezintă job-ul de model videochat ?

Job-ul de model videochat implică conversații private, în fața unui webcam, cu membrii site-urilor de videochat. Membrii sunt din Statele Unite. Scopul principal al modelului este ca membrul să inițieze conversații cu aceasta și să rămână cât mai mult pe pagină, deoarece fiecare minut de conversație privată este taxat cu sume între 2 dolari și 20 de dolari, în funcție de tariful modelului și de site-ul pe care lucrează. Fiecărui model i se va crea un profil pe unul sau mai multe site-uri de videochat. Profilul său trebuie să pună într-o lumină cât mai favorabilă modelul, scoțând în evidență trăsăturile și calitățile care diferențiază respectivul model de celelalte. Alegerea site-ului/site-urilor se va realiza în funcție de personalitatea modelului, de calitățile sale care ar putea să reprezinte un avantaj al său față de restul modelelor care activează pe respectivul site. Astfel, un profil bine pus la punct va servi drept o carte de vizită a modelului și va genera un trafic superior de clienți pentru aceasta. Inițial, membrii site-ului vor accesa pagina modelului și vor conversa cu modelul în FREE-CHAT. Pentru a genera încasări, modelul trebuie să convingă membrul sa acceseze opțiunea PRIVATE-CHAT. Accesând Private-Chat-ul, clientului i se vor retrage bani, de către site-ul de videochat, după fiecare minut petrecut cu modelul. Exista, astfel, 3 elemente foarte importante pe care modelul trebuie să le aibă în vedere :

 • Convingerea membrului să acceseze PRIVATE-CHAT-ul
 • Convingerea membrului să petreacă cât mai mult timp în PRIVATE-CHAT
 • Convingerea membrului să se întoarcă și în altă zi pe profilul său (fidelizarea membrului)

Folosindu-se de șarm și persuasiune, modelul va reuși să convingă membrul să pătrundă în PRIVATE-CHAT. Apoi, livrând o conversație de calitate și dovedind ca are o personalitate interesantă, modelul va reuși să țină membrul cât mai mult timp în conversație și implicit va genera sume importante. Folosind tehnicile Smart-Livechat by CROWN, modelul va învăța cum să poarte o conversație cu membrii site-urilor fără ca aceștia să părăsească pagina rapid. Totodată, folosind metodele învățate la CROWN, modelul va ști cum sa fidelizeze membrul încât acesta sa se întoarcă pe pagina sa. Se cunoaște faptul ca 90% din membrii site-urilor de videochat sunt originari din Statele Unite. Astfel, un model care își dezvoltă cultura generală și cunoaște diverse lucruri despre întâmplările recente din acea zonă, locuri turistice celebre, tradiții, va avea un avantaj major față de restul modelelor de pe site-uri. Putem nominaliza câteva dintre abilitățile pe care le au modelele de succes de la CROWN:

 • Modelele de succes cunosc limba engleză cât mai bine
 • Modelele de succes cunosc metodele prin care pot influența o persoană
 • Modelele de succes sunt la curent, constant, cu evenimentele care se petrec peste ocean
 • Modelele de succes își setează obiective încât sa poată fi mereu motivate
 • Modelele de succes sunt disciplinate și își respectă programul

Care este programul la CROWN?

Programul este de 6.5 ore online și 1.5 ore pauză. Există 3 ture disponibile momentan, Tura 1 : 8:00 – 16:00, Tura 2 : 15:00 – 23:00, Tura 3 : 23:00 – 07:00.

În cazuri excepționale, se poate organiza un program preferențial pentru model. Totuși, trebuie menționat că programul indicat mai sus este cel mai eficient în atingerea succesului în job-ul de model videochat.

Programul este unul dintre cele mai importante elemente care determină încasările unui model videochat. Site-urile de videochat favorizează modelele care investesc mult timp online și le oferă trafic de calitate, adică direcționează spre pagina lor clienții care cheltuie cei mai mulți bani pe respectivul site. Un model cu un program constant, care nu lipsește și denota seriozitate, va fi mereu pe placul site-urilor de videochat și implicit va beneficia de clienții cei mai buni.

Absolut toate modelele care au succes în industria videochat sunt disciplinate și respectă un anumit program. Respectând programul, modelul are următoarele avantaje:

 • Site-urile de videochat o promovează și o clasează cat mai sus pe pagină, astfel crescând șansele să câștige mai mulți bani
 • Profilul său pe site crește mai rapid în popularitate și, implicit, numărul de followeri și clienți fideli
 • Modelul își poate atinge obiectivele personale mai rapid
 • Modelul depășește în încasări majoritatea modelelor de pe site-uri, deoarece majoritatea persoanelor nu sunt disciplinate, constante.

Se poate lucra part-time?

Da, poti opta pentru un program part-time. Totusi, ai sanse mult mai mari sa ai succes printr-un program full-time.

Ce salariu primesc?

Salariul este un procent de 50% din încasările tale. Salariul mediu al unui model CROWN depășește suma de 10.000 RON lunar. Încasările unui model sunt dictate de mai multe aspecte. Succesul financiar este garantat atunci când:

 • Modelul investește îndeajuns de mult timp online
 • Modelul cunoaște cel puțin o limbă de circulație internațională, de preferat limba engleză
 • Modelul are ținute care se potrivesc cu personalitatea sa
 • Modelul cunoaște modalități de influențare și persuasiune
 • Modelul are obiective personale și are determinarea necesară pentru a le atinge

Trebuie sa ma dezbrac?

Modelele CROWN nu se dezbracă, deoarece și-au însușit metodele noastre de a comunica eficient, și-au creat membri fideli pe care îi păstrează în conversații prin discuții pe diferite teme. În industria videochat, într-adevăr există foarte multe modele care își bazează câștigurile pe show erotic. Nu este cazul la CROWN, fiindcă noi abordăm stilul Smart-livechat ce presupune abilități de comunicare eficiente, și nu erotism explicit sau pornografie.

Modelele care se dezbracă în industria videochat o fac deoarece nu au inteligența necesară pentru a livra o conversație de calitate. Nu este eficient ca un model sa se dezbrace. Dezbrăcându-se, modelul va determina clientul sa fie stimulat sexual. Fiind stimulat sexual, acesta nu va petrece decât un timp limitat cu modelul. În schimb, dacă modelul reușește să stimuleze emoțional și intelectual clientul, acesta va petrece mult mai mult timp împreună cu aceasta. Trebuie să menționăm și faptul că modelele care petrec îndeajuns de mult timp online vor avea parte de clienți de o calitate superioară, clienți care cheltuie mai mulți bani pe site și petrec mai mult timp alături de modelele lor favorite. Acest gen de membri ai site-ului sunt persoane interesate de un receptor empatic, un psiholog, care să dezbată diverse teme cu aceștia. Aceștia sunt membrii pe care un model de succes trebuie să îi aibă ca obiectiv.

Unde este situat sediul companiei CROWN?

CROWN este localizat pe Calea Șerban Vodă, numărul 35, la 2-3 minute de stația de metrou Unirii.

CROWN are sediul într-o clădire de birouri în care se află doar firme. La sediul companiei noastre, modelul are la dispoziție toate resursele necesare și tehnologia de ultimă generație.

Pe ce site-uri lucrați?

Lucram cu Streamate, IMLIVE, MFC, Jasmin, AdultWork, Xlove, Streamray/CAMS, Chaturbate, CAM4. Fiecărui model îi sunt atribuite site-urile care i se potrivesc cel mai bine, în funcție de criterii precum experiența anterioară, capacitățile de comunicare în limba engleză, aspect, personalitate. Avem modele de succes pe toate site-urile cu care lucrăm și suntem în contact permanent cu persoanele din conducerea executivă a acestora, ceea ce ne garantează o poziție superioară pe site, suport rapid în caz de probleme și review-uri trimestriale ale activității modelelor pe site.

Site-urile de videochat se împart în 2 categorii principale : Freemium și Premium.

Dacă nu știu engleză, pot lucra?

Într-adevăr, engleza este importantă în videochat. Tocmai de aceea, în cadrul programului nostru de training vom oferi asistență permanentă modelului până aceasta va învăța să stăpânească engleza la nivel conversațional. Totodată, am avut modele care voiau să comunice la un nivel avansat și astfel au primit din partea studioului acces la acest curs: https://www.britishcouncil.ro/engleză/începători/general, pe cheltuiala companiei. Din experiența noastră, engleza de videochat se învață în aproximativ 30 de zile. Materialele și suportul trainerilor noștri vor fi de ajuns, spunem noi, pentru a ajunge la un nivel mediu.

Este ilegal videochat-ul?

Cu o simplă căutare pe Google, poți afla că activitatea de videochat este legală pe teritoriul României.

De ce să nu lucrez de acasă, fiindcă acasă încasez 100% din câștiguri, în timp ce la studio primesc doar 50%?

Este foarte dificil să câștigi mai mulți bani de acasă decât prin intermediul unui studio. Ai nevoie în primul rând de o locație dotată cu un computer și o cameră performante, un decor frumos, lumini, internet de bună calitate. Pentru un decor și un set de echipamente ca într-un studio, vei avea nevoie de aproximativ 20.000 RON (200 de milioane vechi). Pe lângă acestea ai nevoie de informații, trebuie să știi cum să alegi site-urile, modul de lucru și instrumentele pe care le ai la dispoziție pentru a face bani pentru fiecare site în parte. Ultimul aspect este reprezentat de partea legală. Ca persoană fizică, vei primi bani în țară pe care nu îi vei putea justificam deoarece nu ai o firmă și astfel poți avea probleme cu ANAF. Da, vei avea procent 100% de acasă. Dar degeaba ai procent de 100% din 1000 de dolari, când poți avea procent 50% din 5.000-15.000 de dolari. Nu procentul face diferența, ci potențialul financiar crescut. La CROWN generezi de 3 ori mai mult decât într-un studio obișnuit și de 6 ori mai mult decât acasă.

Cum aplic pentru un job?

Procesul de angajare presupune un interviu la sediul CROWN de la Piața Unirii. La interviu vom discuta despre salarii, bonusuri și ce implică job-ul în detaliu.  Completeaza acest formular pentru a te programa ->  CLICK AICI

Când primesc bonusul de angajare?

Bonusul de angajare este primit de model după primele 22 de zile lucrate în cadrul companiei, dacă nu înregistrează nicio absență nemotivată de la programul stabilit de comun acord cu studioul.

Angajați cupluri?

Nu, deoarece lucratul în cuplu prezintă un dezavantaj major, și anume faptul că membrii site-urilor de videochat vor cere cuplurilor sa realizeze show-uri erotice. CROWN este singurul studio din România care aplică metoda Smart-Livechat, care presupune comunicare și persuasiune. Un model single va reuși să aplice metoda noastră mult mai eficient decât un cuplu. Considerăm că este mai eficient din punct de vedere financiar pentru un model să lucreze singură decât alături de partener.

Pot lucra pe non-adult?

Există și varianta de a lucra ca model non-adult. CROWN promovează videochat-ul bazat pe tehnici de comunicare și persuasiune, nu videochat-ul bazat pe show erotic explicit. Noi am denumit modul nostru de operare SMART-LIVECHAT, întrucât ne axăm pe a fideliza membrii și a-i face să se întoarcă pe pagina modelului pentru personalitatea sa, și nu fiindcă privește modelul ca pe un obiect sexual.

 • +40 726 192 776
 • Calea Șerban Voda 35

CONTACT

 
Daca v-ati decis sa ne alegeti, acum aveti posibilitatea de a face acest lucru rapid si usor! Completati formularul de contact sau luati legatura cu noi folosind informatiile de contact. Va asiguram ca totul se va desfasura in mod rapid, asa ca nu va veti pierde timpul!