Crown Studio

Fără Nuditate

Prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat.

Fără Nuditate

Prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat.

POVESTI DE SUCCES

 

Dacă vei accesa orice site de prezentare al unui studio de videochat, vei găsi o pagină cu testimoniale ale unor presupuse modele de succes din acel studio. Niciodată nu vei vedea numele reale sau poze cu persoanele respective. Ne-am gândit că e timpul să schimbăm ceva în industria videochat. Mai jos ai câteva exemple de modele CROWN, cu nume și prenume, care nu se sfiesc să își povestească experiențele la CROWN. Lucrând un stil de videochat care nu implică dezumanizare, ci conversații pe diverse teme, multe din modelele CROWN recunosc public locul în care lucrează! Este ceva unic în videochat.

Mihaela Șerban

Lucrez la CROWN din 2013. Am ales să lucrez în această companie deoarece am realizat ca job-ul pe care îl aveam înainte nu îmi putea garanta decât supraviețuirea. Generam maximum 2500 RON, eram studentă, iar salariul respectiv nu îmi putea plăti decât chiria și mâncarea. Consider ca un job ca model videochat oferă perspective mult mai roz, deoarece câștigurile sunt mari, bineînțeles, pentru persoanele ambițioase care investesc timp, seriozitate și răbdare în acest job.

O poți contacta pe Mihaela Șerban la acest link: Facebook

Erica Mihaela Năstase

Două decizii importante, cu impact major, am luat în această viață. Una a fost să mă mut din orașul meu natal, Râmnicu Sărat, iar a 2a decizie a fost cu siguranță angajarea la CROWN. Deși sună ca un clișeu, job-ul la CROWN m-a responsabilizat, m-a învățat că munca eficientă aduce rezultate, dacă sacrifici timp și dăruire. Țin minte că, făcând un calcul la finele 2015, am realizat ca am câștigat în acel an cât mama și tatăl meu în ultimii 10 ani. Sunt bucuroasă că am putut să îi ajut și pe ei, dar și pe mine, după ce am luat decizia de a lucra aici.

O poți contacta pe Erica Mihaela Năstase la acest link: Facebook

O abordare a videochat-ului bazată pe seducție.

  • +40 726 192 776
  • Calea Șerban Voda 35

CONTACT

 
Daca v-ati decis sa ne alegeti, acum aveti posibilitatea de a face acest lucru rapid si usor! Completati formularul de contact sau luati legatura cu noi folosind informatiile de contact. Va asiguram ca totul se va desfasura in mod rapid, asa ca nu va veti pierde timpul!