Crown Studio

Fără Nuditate

Prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat.

Fără Nuditate

Prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat.

CINE SUNTEM?

Compania CROWN este recunoscută în industria videochat ca fiind prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat, ce implică axarea activității modelului pe comunicare și persuasiune, nu pe show erotic.

Totodată, CROWN este prima companie de videochat din România care a creat un departament de Model-Development, condus în acest moment de Evelyn Decu, fost model videochat de foarte mare succes. Departamentul de Model-Development se ocupă de formarea și creșterea modelelor începătoare încât acestea să poată deveni în timp persoane ce pot genera lunar sume importante. Se cunoaște faptul că majoritatea studiourilor de videochat și, implicit, majoritatea modelelor obișnuiesc să își axeze activitatea în fața camerei pe show erotic și mai puțin pe conversație. La CROWN, însă, formăm modele capabile să creeze o relație cu clienții (membrii site-urilor de videochat) în care aceștia să fie atrași de personalitatea, inteligența și șarmul modelului.

Echipa CROWN este formată dintr-un staff numeros ce pune la dispoziție modelelor toate informațiile și infrastructura necesare atingerii performanței în domeniul videochat. Staff-ul administrativ CROWN cuprinde și câteva foste modele de succes care au ales ulterior o carieră administrativă în echipa noastră:

 

Evelyn Decu

MODEL DEVELOPMENT MANAGER

Conduce în prezent departamentul de Model-Development. A înregistrat un succes fulminant ca model videochat între 2013 și 2016, obținând venituri constante de peste 15.000 de dolari lunar. Folosind experiența acumulată în fața camerei, Evelyn ajută la formarea noii generații de modele de succes.

Ce activități zilnice întreprinde Evelyn la CROWN?

 • Supraveghează procesul de recrutare.
 • Se implică în procesul de training offline al modelelor CROWN.
 • Poartă discuții zilnice cu personalul din conducerea site-urilor de videochat despre modelele CROWN încât acestea să primească un feedback despre activitatea lor şi să îşi poată îmbunătăţi performanţele.
 • Însoţeşte modelele CROWN la şedinţele foto-video programate în locaţii de lux din Bucureşti.
 • Se deplasează la toate summit-urile internaţionale ce au că obiect de activitate industria videochat.

O poți contacta pe Evelyn Decu la acest link -> https://www.facebook.com/evelyndecu

Isabella Caragea

MODEL DEVELOPMENT CONSULTANT

Isabella a lucrat câțiva ani ca model videochat la CROWN, reușind să pună umărul la ridicarea companiei către culmile industriei videochat. Prin nominalizările multiple la premii internaționale, Isabella a reușit să ducă numele său și al companiei către noi orizonturi. În Martie 2016 a ales să se implice în departamentul de Model Devolpment din poziția de consultant.

Ce activități zilnice întreprinde Isabella la CROWN?

 • Schițează alături de fiecare model strategia de lucru cu 6 luni în avans
 • Setează alături de fiecare model obiectivele ce trebuie atinse
 • Analizează printr-un Performance Checklist activitatea periodică a modelului
 • Consultă fiecare model în legătură cu stilul vestimentar, make-up-ul și atitudinea în fața camerei
 • Poartă discuții 1-on-1 cu fiecare model cu privire la piedicile și dificultățile întâmpinate în fața camerei

O poți contacta pe Isabella Caragea la acest link -> https://www.facebook.com/isabellacrg

Isabella Caragea

MODEL PROMOTER STRATEGIST

Luiza a activat timp de 5 ani ca model. 2 ani și jumătate i-a petrecut la CROWN, unde a înregistrat rezultate remarcabile. Ceea ce o diferenția pe Luiza ca model videochat era faptul că venea constant cu idei de promovare online, pentru a aduce cât mai mulți membri pe pagina sa. Totodată, aceasta găsea metode inedite de a convinge membrii să petreacă ore întregi de conversații private cu ea. Acum, Luiza învață noile modele CROWN să folosească metodele ce i-au adus ei succesul. Ocupă în prezent poziția de Model Promoter Strategist la CROWN.

Ce activități zilnice întreprinde Luiza la CROWN?

 • Discută 1-on-1 cu modelele despre diferitele tipologii de membrii de pe site-urile de videochat
 • Analizează împreună cu modelele ce strategii ar trebui folosite pentru a eficientiza lucrul în fața camerei.
 • Analizează împreună cu staff-ul tehnic care sunt metodele optime de promovare a modelelor pe site-urile de videochat

O poți contacta pe Luiza Mihaela Stinga la acest link -> https://www.facebook.com/Laylow21

O abordare a videochat-ului bazată pe seducție.

 • +40 726 192 776
 • Calea Șerban Voda 35

CONTACT

 
Daca v-ati decis sa ne alegeti, acum aveti posibilitatea de a face acest lucru rapid si usor! Completati formularul de contact sau luati legatura cu noi folosind informatiile de contact. Va asiguram ca totul se va desfasura in mod rapid, asa ca nu va veti pierde timpul!