Crown Studio

Fără Nuditate

Prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat.

Fără Nuditate

Prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat.

CE OFERIM?

După ce se angajează la CROWN, un model trece printr-un complex proces de training, atent pregătit de către departamentul CROWN de Model Development. În departamentul de Model Development de la CROWN lucrează câteva dintre cele mai de succes foste modele videochat din ultimii 10 ani din București, printre care: Isabella Caragea, Evelyn Decu, Luiza Mihaela Stinga . Procesul de training este menit să îi dezvolte mai multe atuuri modelului, cum ar fi partea de relaționare specifică cu membrii site-urilor, make-up, comunicare în limba engleză, stil vestimentar, hairstyle. Stilul de videochat pe care îl abordăm la CROWN este denumit Smart-livechat și presupune un stil de lucru bazat pe inteligență, șarm și persuasiune, și nu pe erotism explicit, acesta fiind motivul pentru care punem foarte mare accent pe toate detaliile necesare unei prezențe online puternice.

Mai exact, ne vom ocupa ca:
  • Fiecare model sa aibă o personalitate online distinctă și naturală
  • Fiecare model să cunoască limba engleză la un nivel mediu-avansat spre a putea comunica eficient
  • Fiecare model să aibă stil vestimentar adecvat personalității sale
  • Fiecare model să fie inițiat în arta persuasiunii și a comunicării non-verbale (oamenii, în general, comunică 90% non-verbal și doar 10% prin cuvintele pe care le rostesc)
  • Fiecare model să aibă content foto/video adecvat și creat de cei mai importanți fotografi din București.
  • Fiecare model să fie promovat pe site-urile de videochat încât paginile acestora să ocupe poziții cât mai avantajoase și să fie accesate de clienți de calitate.

O abordare a videochat-ului bazată pe seducție.

  • +40 726 192 776
  • Calea Șerban Voda 35

CONTACT

 
Daca v-ati decis sa ne alegeti, acum aveti posibilitatea de a face acest lucru rapid si usor! Completati formularul de contact sau luati legatura cu noi folosind informatiile de contact. Va asiguram ca totul se va desfasura in mod rapid, asa ca nu va veti pierde timpul!